打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 巨商今次既活動300小時神秘大獎歡迎集中討論

300↑,會唔會過份個少少?
環保問題都視為要考慮~
回復

閣下理解能力實在太強
居然不知從何看到我把自己比喻成細路

閣下又何嘗唔係,個會員名改得真切合! ...
nakuz_459837 發表於 19-8-2010 17:42

例子不應該選用過於偏激的  應採用中肯的例子 拿小孩作比喻真的不知所謂

那你不如把主角設定為神經病人?  舉出一個不知所謂的例子當理據  由此証明閣下能力水平低下
回復

例子不應該選用過於偏激的  應採用中肯的例子 拿小孩作比喻真的不知所謂

那你不如把主角設定為神經 ...
賤格 發表於 19-8-2010 17:56

ok,你喜歡怎樣說我也不管你了
同你struggle左咁耐你都講埋d不知所謂既野
講咁耐,淨係識批評人,又冇咩新建議,都證明左你係冇乜料到
基本上件事係錯既
要講既野已經講完,留番比其他人講

補充一點:
很難想像這樣的例子也算是偏激,
閣下對字詞的定義實在有異於常人,
不管怎樣,舉例目的就是要簡單化整件事,令人更容易明白
目的我就已經達到了
可是沒想到閣下居然在討論間把視線轉移到本人語文能力之上
實在令人意想不到
回復

18號開始計- -去盡9月3都係17日
平均一日要on17.5個鐘= =
10個人已經用多175個鐘需要既電....更何況....一定唔止10個人= =
如果有4日半無上= =你已經拎唔到300粒鐘果份所謂既神秘大獎...
回復

贈你地4個字, 量力而為....

人總係貪得無厭, 當見到有神秘大獎
就好自然將視線放晒係佢身上, 呢d係人之常情,我都好理解
但係,你地有冇諗過,呢次活動係分段進行呢???
分段目的就係為了一些唔能夠長時間掛機ge玩家, 能夠有機會參與呢次活動
一d能夠負出時間,金錢去掛機ge玩家,得到神秘大獎係佢地應得ge
最後,我想帶出一點 ,no pain , no gain ,希望大家明白
回復

回復 83# nakuz_459837

我一句一句咁覆你

---------------------------
我講過d咩不知所謂既野?
你有咩新建議?減時?加長日期? 你第一個提出!?
只可說過於主觀
------------------------------------

拎小孩當例子  好野 !
例如?
不覺得有任何簡化 只見你一味推環保/電貴等字眼出黎
------------------------------
舉出一個兒戲例子  我只講左句閣下能力水平低下  何來將焦點放在語文能力之上?
意想不到x2
回復

打機起馬你有掂下部機啦  你咁咁掛佢係度=垃圾一直堆係堆田區 
唔清理 唔填海    黑橙係冇話一定要你掛  但係有幾多人會為左"神秘大獎"而開住?
漢陽已經成堆啦
回復

重申一點。。。呢個活動唔係強逼性。。你係有玩同唔玩既權利
環保方面。。。我唔認為咁會哂更多電力。。有 ...
黑魔王二世 發表於 19-8-2010 00:17

佢有引導你掛機去拿獎品      正所謂無獎品就吾會有動力   佢間中令到好多玩家掛足300小時
浪費電力    不如搞第點有意義的活動重好過了     而家300小時有點強人所難
回復

留個言先,無端端俾人扣分~_~

支持巨商唔知會唔會又俾人扣呢?
巨商呢個活動好野!
回復