查看: 23348|回復: 331
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] AGLAIA 巨商感受, 童話滄海遭遇 商二三當小說睇都得=]

星期二攻城, 大家有眼目到滄海團有人係外掛攻城
南通爆, 童話滅, 呢個外掛佬當然係童話派入黎
其後童話大房立即發張製作精美既20億戰acc 同落花流水串人經歷
順利成章, 滄海橫流用外掛, 個個講我祖宗十八代咩行業, 大聱公立即四出

星期四攻城, 我地已經係眾矢之的, 眾叛親離
童話攻城 堂堂正正我都只有一敗
滄海橫流都會永永遠遠蒙上用外掛既名聲

可惜童話仲未夠, 佢地唔夠錢投城, 想爆我地所有城
7點15分死ser 大房acc狂彈, 漢陽等等廿幾城一齊出
童話想快滅我所有城, 就背後用埋廿億戰外掛, 遠距離打城
即使有人發覺咩唔妥, 都係我地派人去童話打自己還自己清白

陰謀真係令我佩服, 成班男人圍我一個女仔數我行業起我底
個個君子出黎指三道四, 咩滄海外掛狗

可惜事願天違 lam有針係我地團, 我就冇針係佢地團?
官廳到睇到個攻將, 叫青花子 得果18x lv, 6x 信用, 都俾? 童話仲係得一個攻將位
於是去地圖查下, 呢位青花子竟然唔係我地城附近
而係哈爾濱 上面, 睇風景? 於是叫左人去睇我呢條友做緊咩
上到去就見到個億戰上既攻將, 變左沖車, 係度狂打空氣
大家有眼睇, 上面至少30人睇住個攻將, gm 都黎齊埋

你話係我地派人黎黎你度用外掛, fine, 還自己清白都講得去
但係點解會係攻將? 得一個攻將位都要俾個18x lv 6x信既人?
仲要有4個ac 一齊打 4個ac都係1信14x lv
童話團員, 幫童話打手, 唔信既自己去官廳度睇
睇怕一攻完就踢左, 但放心我已經影晒相

今次俾我睇清楚, d人可以去到幾賤
一座細城南通15億, 換我千億20城
仲可以令全世界話我地團外掛佬, 成班所謂君子圍我一個女仔
你地玩game 洗唔洗去到咁賤?
洗唔洗?
呢d叫天有眼, 自食幾果

童話果幅圖係唔係改圖我證明唔到, 只係證明到我有能力改幅一模一樣既圖
而家擺到明對面用外掛 你同我講我個團員落花流水既野, 請問關咩事?
你地班狗, 到今時今日仲要死頂, 唔係, 係君子, 位位都係君子

ps. lam 你串左我幾次既影片, 都會發出黎俾大家睇你呢個人幾狗
圖片影片陸逐有黎

LAM狗串人記: (有影片, 費時俾你地話改圖, 片最尾會無喇喇彈左)(2011/7/27)

串人記2:  (2011/7/28) 又係最後彈左, 睇片最尾

TO:童話打手各位回應, 歸納

1: LAM密你好明顯係假架啦
回: 睇清楚 有影片 片都有得係假?

2:20億戰點解釋?? 屈童話改圖??
回: 我證明唔到果幅圖係咪改圖, 只係話果幅圖我都做到幅, 係咪改圖自己諗
    億戰攻將唔講, 30對眼望住既野唔講, 講幅可以係改圖既圖

3: 好明顯你地屈佢地 用掛用到咁出面?
回:佢俾埋攻將, 5條友億戰攻, 其他4個係1信14X LV
   童話大房咁都收 , 咁都批攻將, 一個攻將位都俾
    鬼上身lo? 攻將扣x2 佢地用得一d都唔出面
   企係哈爾濱上面, 根本冇人會估到
   唔係我有間見到條咁古怪既攻將, 都唔會搵到

4: d人唔係童話架!
回: 寫住童話係下面連攻將wo..

5: 我地洗用外掛? 唔用都爆你城喇
回: 死ser搞到我地廿城退唔到,
    唔用外掛係可以爆, 都係爆得果幾座,爆唔晒
    反正咁多人打, 都無人睇到有外掛係背後打
    可惜gm 死ser , 爆得果3座

6: 開緊戰,會唔會咁得閒去搵呢D野,仲要咁快?
回: 你有針係對面團, 實會睇對面有咩人 位點分
    攻過城既大房都知

7: 你地d人做咩唔守城去晒睇野架 仲唔係裝個天仙局
回: 你係團頻聽到有億戰童話攻將
     我諗我叫你守城你都唔聽我講囉

8: 比你企定定影相咁好玩?
回: 你地企係度掛機攻城, 話明外掛就當然掛係度, 點會有人控制
    再加埋你地企定定係度, 我點鬼知你地咩事
    偷野俾人捉到, 就話, 我會偷到咁張揚俾你捉到? 你裝我啦

9:我地好多人係漢陽攻城,D血點扣好多人見到,如果係用個D AC既,做咩唔1野爆1座城
回: 攻過城都知, 戰力有上限, 高過唔知200m 就點都一樣攻城扣法, 廿億戰同300m無所謂

10:無人見到滄海既20億戰AC喇,點解今次滄海咁快見到?
回: 你地童話派針我地度, 都係高信高lv, 又唔會俾攻將, 唔係點入到我地團
     你地自己1lv信就無所謂 反正大房知係外掛點都批

11:個落花流水呢??俾人封左acc呀, 你地仲唔係外掛團
回:  佢係我地一個團員, 佢改名又好, 俾人封acc又好, 都唔關今次事
     gm亂封acc 大家知, 就算佢真係用外掛俾人封左
     我諗一個團員都唔代表我地全團囉, 都唔關今次攻城事囉

12:你屈我地!! 個攻將係你自己bug出黎,用外掛搞出黎!!!
回: lol 講晒
    我可以咁神, 我諗都唔洗兩年由1m戰玩到今日咁
    lam串我串到出晒面 ,不過你連攻將bug出黎都講得出, 我諗我d片都可以係改出黎
   殺左人, 話 唔係我殺架 個死者上我身想屈我架法官 你話幾賤
   你咁都講得出 無野講囉

13:你地爆左童話大房ACC 俾攻將再屈佢地!
   我可以知佢地AC PW = =?

14:一開始我地谷城有3個攻將, 最後點解要抄晒得番一個呢?
回: 你地點封攻將, 問番我點解= =?
    你殺人前鐘意跳個舞既 你問番法官點解?

以上其實大多都係同一條問題, 不過鐘意用唔同角度問 搞到好似好多疑點咁姐

童話高層解釋:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
(大部份問題已係上面答左, 但是高屠總喜歡多角度思考, 一條問題分開幾百個)

豬王一直提出既疑點都係 點解我地要咁做??點解我地要咁揚??點解我地要批攻將??點解唔用低戰D 既ACC??點解你地D人咁快去到??
大佬, 你殺完人鐘意開喇叭講既 你問番我點解? 開完喇叭就代表其實有人屈你= =?
偷野俾人斷正講句 '我係偷野就唔會咁易俾你斷正喇, 你收皮喇'
李嘉誠去偷野, 證據確鑿, 同個法官講' 我錢都壓得死你, 洗偷野' ,一樣道理
再者, 童話唔係李嘉誠, 攻城用左外掛最少爆多兩大城, 諗清楚先好講廢話

垃圾回應例子如下(BY 巨商親愛老手PAC):
山卡啦地方都守,你地果然全巨商攻城最有經驗的一個大團,我收到風 山卡啦地方有7000m戰 好多人放棄守城去睇tim ,我都係第一次見,果然利害~~~~~
回: 請先看完全POST再作人言

事後感:
只是一場遊戲, 何必要咁攻心計? 證據確鑿, 都仲要死頂, 只會愈描愈黑
再者, 就算邊一邊用外掛, 我諗都唔需要成幾十個男人圍住個女仔話佢做雞, 仲要起埋底囉
今次我地踢爆左童話, 都無人會起個LAM底同人身攻擊佢囉 品德高下立見

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
滿天星 -5 粗言穢語

查看全部評分

回復

批,其他人都可以申請,但先表明用意
回復 支持 反對

証據再現!

童話快解釋!!!!!!
回復 支持 反對

再封我真係爆粗 香水果個就無事

真相已大白 童話外掛團
回復 支持 反對

証據再現!

童話快解釋!!!!!!
細軒x 發表於 28-7-2011 22:26

佢地100% 又話要我地答左d野先  
呢家唔認到佢地
回復 支持 反對

回復 3# 細軒x

呢加童話仲要起人底= =
回復 支持 反對

再封我真係爆粗 香水果個就無事

真相已大白 童話外掛團
.`淚痕.~ 發表於 28-7-2011 22:26

已經批左啦
回復 支持 反對

版主終於唔封po了
淨係封滄po姐..
回復 支持 反對

受到警告 9#
有種起我底 童話外掛狗一堆垃圾!
回復 支持 反對

受到警告 10#
    講真呀 屈完人外掛 仲要起人底
你地d品去晒邊呀 童話狗
呢家有證據 ^_^ 仲想抵賴
回復 支持 反對